cahaya yang menghiasi

cahaya yang menghiasi

Sunday, January 23, 2011

smoga mak ok..

salam sume..hati x tenang sepanjang hr ni..emm..sok mak akan operation mata..katarak..emm..huhu..x suke, x suke rasa cmni..mau balikk..huhu..

tiba2 teringat dulu, time mak operate coz apendix..smpi meleleh air mata aku ni tgok mak..risau sgt..sape yg x risau??mak sndr kot...kalo korg, korg msti rsau gak kan..even kalo mak ngadu sakit2 bdn pon ati aku dah x tenang..inikan lak smpi nak operate bagai...sok lak nak ke KL..utk research kitorg..owh..alangkah bestnye kalo trus dpt blik ipoh..huhu..alang2 nak cti dah kan....

p/s:- mak.cepat2 ok ek..xmo tgk mak skit2 ke, pe ke..nak jaga mak smpi akhir nyawa org.,.sob3..





sayanggggg mak smpi hujung nyawa..:)

8 comments:

farah booboo said...

sayang mak kita juga... :')
insyaAllah sume berjalan ngn lancar kak zai <3

insyirah said...

yda:- huhu..thanx dear...(eh nape tb2 de air kat mata ni??)..ermm

Syafiq Effendi Faliq Alfan (SEFA) said...

insyaallah, katarak ni rasanya tak membahayakan, harap2 takder aper lah still, arwah opah aku pernah gak wat operation ni, so jangan risau ek? ;)

insyirah said...

sefa:-mmgla xde pe2..tp risau gakla..huhu

ummu muhammad said...

Muhammad~ nenek aidil cepat sembuh!! doa banyk2 cik zai..

Syafiq Effendi Faliq Alfan (SEFA) said...

ho ho ho, bagus, anda memang anak yang penyayang, moga2 mak anda selamatlah menjalani pembedahan tanpa sebarang komplikasi, amin.....

oh, by the way, nice background music, 3 doors down, antara band post grunge yang aku suker... ;)

TunTeja said...

hope semua selamat zai!
jgn sedih2 tau :)

insyirah said...

ummu muhammad:- thanx k.leen..hehe..
sefa:- aku pon suke lagu ni
tun:- huhu..aminn

peMiLik..(zai..)

peMiLik..(zai..)

me..yippie

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

2nd nephew

2nd nephew
mohamad irfan naufal fahreen

PeRmAta AtI..

PeRmAta AtI..