cahaya yang menghiasi

cahaya yang menghiasi

Sunday, January 9, 2011

aku nak!!!

salam sume..hehe..smlm aku g ngedate..best!!dgn sape?? ermmm..hehe..rhsia..ok2..ngan liza n k.maz..tb2 liza yg si ulat buku ajak p msuk popular kat cs..aku pon dgn berat kaki snang ati mlgkah msuk..haaaa..msuk2 je mata aku trus juling tgk de 2 buku yg mnarik narik hati aku utk beli..gugu..selak purse..ok..x mmpu..dlm ati..tggu elaun..=_="

u're the one that i DONT want..pelikkan nm buku ni??hehe..so jom kita bc sinopsis dia..

What if you found your soulmate... and then discovered you couldn't lose him? When Lucy meets Nate aged 18, it is love at first sight. As far as she's concerned, he's The One. Caught up in the whirlwind of first love, they kiss under the Bridge of Sighs in Venice at sunset and - according to the legend - are tied together indefinitely. But ten years later, they've almost forgotten about each other. That is, until fate starts to bring them together. Again. And again. And again. It doesn't seem as wonderful as it had before, but if Nate's not The One - then why on earth is it proving so hard to break up with him? A funny and magical romantic comedy about what happens when every girl's dream of finding her dream man comes very true indeed..
..

okay...2 buku pertama..buku kedua..

lagenda berakhir..ok..aku kipas ssh mati ahadiat akashah..n aku follow LBS, KATERINA..so..nak gak buku ni!!hehe

Mereka ada cerita tersendiri, yang bersalingkait membawa duri, ke mana harus lari, dari kemelut yang semakin ngeri. Segalanya semakin perit untuk dilalui Kasyah setelah pertunangannya terputus dengan Katerina. Hisyam berjaya menyunting Katerina sedangkan dia tak tahu semua itu sandiwara yang dirancang Katerina untuk membalas dendamnya. Kasyah pula melalui kehidupan dengan segala kepayahan sehinggalah Sofean sendiri meminta agar Kasyah menerima Katerina selepas dia yang memutuskan pertunangan itu. Itu pun setelah Katerina murung selepas penceraiannya dengan Hisyam. Demi maruah, Kasyah menolak dan sengaja melamar Zahirah untuk menyakiti lagi hati Sofean. Malangnya, Zahirah menolak kerana tidak mahu melukakan hati Katerina sedangkan hakikatnya dia amat mencintai lelaki itu. Hisyam masih lagi menyimpan tekad untuk memenangi hati Katerina semula sehinggalah Jackie hadir dalam hidupnya. Zahirah yang menyesal menolak lamaran Kasyah itu akhirnya bertemu Shan yang mencintainya sepenuh jiwa. Mampukah mereka semua mengatasi kemelut cinta yang melanda jiwa masing-masing dan akan berakhirkah lagenda cinta ini dengan segala keindahan, ataupun sebaliknya


p/s:- bile bc novel..aku lupe dnia luar..huhu

5 comments:

farah booboo said...

akak!!!!!!!!!!!!!!
kita baru nk beli buku yg ats sekali tu!!
ade telepati kah?hahahha


best kan????!!!
:))

TunTeja said...

wiwittt...buku y first tu mcm best.beli ea zai.nnt nak pnjm :p

insyirah said...

yda:- hehe..ade kimia..ngeee...best!!..1st time dah heart buku ni..:)

tun:- ok..aku nak beli...hehe

Ila Aqilah said...

pun suka buku yg first tu..isk..beli zai
qilah after dya..haha

insyirah said...

qila:- boley qila..nnt zai jd library bgerak korg ea..hehe..nak pnjam buku de kad x??ngeee

peMiLik..(zai..)

peMiLik..(zai..)

me..yippie

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

2nd nephew

2nd nephew
mohamad irfan naufal fahreen

PeRmAta AtI..

PeRmAta AtI..