cahaya yang menghiasi

cahaya yang menghiasi

Wednesday, February 9, 2011

if u read this..

salam awak...pas dpt msej smlm..saya assume yg mgkin awak ade bc blog ni..so..saya wat post ni utk awk bc..saya x mmpu nak reply msej2 awak..sbb..saya dah xnak "sakit"..saya takut nak rs "sakit" 2 lg..saya x mmpu..

awak..ingt lg x bila saya ckp kita makin jauh..tapi awak jwb..awak ade je utk saya..bila2 ms..tp bila saya fikir semula..smpi bila?? coz x mgkin tuk slama2nya awk akan sntiasa ada utk saya..sbb awak ade life awk sndr..dan dialah life awak..saya hnya org ketiga dlm hbgn kalian..skali lagi..saya x mmpu..

awak..mgkin awak x tau cmne saya tpksa struggle utk nak wat2 hepi sdgkan saya simpan sorg2 stiap bnda yg jd..lihat awak dan dia..bahagianya kalian..lihat diri sendiri..patutkah saya ada di sini? saya seolah2 dah x kenal sape dr saya..saya LOST..walaupun jasad saya ade..tp roh saya ntah ke mana..saya cube..tapi..tetap x mmpu..

awak..setiap pkara yg jd..ade hikmah yg Allah nak beri..namun saya mnusia biasa..bukan saya membenci..tapi saya cube jauhkan diri..salah saya..kerana tersalah memberi hati saya..pd org yg saya tau saya x mmpu nak miliki..tapi apakan daya..tak boleh berpatah balik..sebab saya x mmpu..

awak..setiap mlm..msej2 yg msuk dr awak buat saya x tenang..saya tahankan diri utk xnak reply..dan akhirnya..saya akan tertidur dgn air mata berbekas kat pipi..susahnya awak..sshnya saya nak lwn perasaan ni..sshnya saya nak ignore & lupekan pe yg jd..sbb saya msih tak mampu..

awak..setiap kali berdepan..mcm2 yg saya nak luahkan..saya nak luah sume bnda yg saya pendam dlm dada ni..coz saya dah x mmpu nak smpn sorg2..tapi bila depan awak..even air mata pon ssh nak kuar...saya xtau kenapa..tapi bila sorg2..x perlu nak paksa2..sukarela je nak kuar..mgkin sbb bila dah byk sgt bnda yg saya nak luah smpi x terluah..x mmpu nak luah..

awak..bila kita dah "jauh" saya rs sunyi..mmg kwn2 sntiasa ada..tapi..sebahagian dr diri saya dah pon ilang..nmpk kelibat awak..saya jd sedih..sbb jauhnya kita skrg..sgt jauh..tapi apa daya saya..saya kena pergi..walaupun saya x mmpu..

awak..simpan setiap kngn kita..kalau satu hr nnt Allah takdirkan utk kita bertemu lps dah hbis bljr ni..saya hrp saya mmpu tersenyum dan ktw utk setiap kngn 2..even skrg..kngn2 2la yg mmbunuh saya scr plhan2...saya doakan kebahagiaan awak..walaupun pahit utk saya telan...saya tak mampu..tapi saya terpaksa utk kebahagiaan org lain..

p/s:- awak....."i'll always miss u"...




Tik tik tik waktu berdetik
Tak mungkin bisa kuhentikan
Maumu jadi mauku
Pahit pun itu ku tersenyum

Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu

Tik tik tik air mataku
Biar terjatuh dalam hati
Mauku tak penting lagi
Biar kubuat bahagiamu

Kamu tak tahu rasanya hatiku
Saat berhadapan kamu
Kamu tak bisa bayangkan rasanya
Jadi diriku yang masih cinta

Kamu tak tahu hancurnya hatiku
Saat berhadapan kamu
Kamu tak bisa bayangkan rasanya
Jadi diriku yang masih cinta

2 comments:

farah booboo said...

kak zai..................:(

Memer said...

Sadisnya, sabar je la

peMiLik..(zai..)

peMiLik..(zai..)

me..yippie

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

2nd nephew

2nd nephew
mohamad irfan naufal fahreen

PeRmAta AtI..

PeRmAta AtI..