cahaya yang menghiasi

cahaya yang menghiasi

Thursday, December 9, 2010

entry khas utk mreka yg istimewa..

bismillahhirahmannirrahim..
ok..entry aku kali ni mgenai org2 yg istimewa dlm idup aku..SANGAT2 istimewa..mybe ni slh satu cr aku hrgai mreka..huhu..(myb aku xreti nak tnjuk depan2..)..so 4 all of u yg istimewa dlm idup aku..ni utk kalian..

org pertama..
mera MUMMY...
okay..ni org yg pling penting dlm idup gue okay..bygkanla..tnpa mak cmne aku nak idup dgn sgt besarnye kat ats muka bumi hak Allah ni..huhu..okay..(byknye okay aku..fav word kot)...
mak..apa yg istimewa ttg mak?? wah..kalo nak disenaraikan pjg lebar kot..mmg xley nak describe la..EMAK..orgnye simple..caring, pnyabar (dgn prgai ank2 yg degil cm aku neh)..,tabah, dan lain2 yg aku kagumi la..pernah x mak mrh aku..jwpn:- mungkin pernah..tp dia x pernah tnjuk..so she's da best..dia suke pjuk kalo aku majuk..n dia tau "angin" aku..slama ni, mak la yg aku rs plg mmhami aku..mak..love u so much..thanx jg org slama ni..mmuah..=')



org kedua..
<strike>my siblings
kak ani:-
ni org kuat famili..hehe..pas abah xde, kak ni kena jd supir famili aku..huhu..haaa..diala yg salu kena amik aku kat terminal bas stiap kali aku blik dri jb..even pkul bpe pon, dia setia mnjemput aku..huhu..dah de sorg anak yg tomei2..nama aidil luthfi ikhwan n suami bernama ahzam..huhu..smoga kekal bhgia hgga akhir hayat k?

anyah..
my 2nd sis..aku rpt sket dgn dia coz beza umur kami sthun je..dia ni nurse kat hkl..br je kwin ngan abg azlie..orgnye mnis..cntik..kalo dia btudung lg cntik..haha..(aku salu pji cm2 spy dia pki tdg)..:p..dia ni cm blur2 sket..huhu..tp x lokek..syg kamoo..

my adeq:- shila..
haaa..ni one n only adik aku yg mnja sgt neh..alolo..bucuk2..huhu..dia ni kitorg syg sgt smpi kdg2 aku rs kitorg tlalu kongkong dia..dia x pernah kuar dgn kwn2 dia..mmg sume pe2 dgn kitorg je..dia ni adik ksygn anyah..pe yg dia nak..msti dpt..(jeles)..hehe..huhu..tp wpun aku suke cr gduh dgn dia..aku syg dia..haha..mmuah


my BFF
dya:-
ni antara my bff skang..dia ni boley dikatakan pemegang amanah terbesar akula..aku pon plik cmne tb2 ley jd rpt dgn dia..huhu..bkn stkt rapat bese2..tp sume rhsia aku de dlm kocek dia..orgnye mnis..cntik..sore sdap..pndi..(aku pji ni nnt banje aku coolblog eh)..huhu..kami bkongsi 1 rs,1 cerita,1 rhsia..dya..be strong dear..coz if u're not..i'll be weaker than u..syg kamoo sgt3..mmuah..



jaka:-
haha..cm x caye je aku ley mention psl budak sengal ni gak..jaka..sila jgn perasan k..oleh krn ko dah jd one of my bff haha..(yeke??)..boley dikatakanla..orgnye nmpk je cm 2..tp kdg2 pe yg dia ckp bernas n boley dtrima akal gak..aku salu gak trima pndpt dia bila bkenaan dgn kaum dia ni..hehe..(org lelaki)..aku dpt fhm llki melalui dia..dr perspektif dia..n itula LELAKI yg sbnr2nya..ape yg dorg pk, mcm2 la..so jaka..ko pon dimention di sini..:)

atin:-
dia ni org kuat aku..dr dl, kini n selamanya..i hope so..atin ni salu support aku..kitorg rpt..dl time skolah aku salu bkepit dgn dia la..dia ni fhm aku..n salu wat aku senyum n epi..dia x bosan dgr citer2 flashback aku..(hehe..u know bout who)..orgnye mnis..comei..huhu..syg atin sgt3..

DIA..
dia pernah jd org yg istimewa dlm idup aku..tp tidak lagi kini..itu sj ttg DIA..

n utk sume yg aku x mention kat cni..sape2 sj yg prnah hdir dlm idup aku..korgpon special bg aku..coz korg la yg wrnakan idup aku seharian..luv u all..kalo aku dah xde nnt..aku hrp korg sume ni la yg akan doakan aku..k..
adios..hehe

3 comments:

Memer said...

xda mention ke?
xpela,kira masuk dlm lain2 la ek,hahahahaa

TunTeja said...

Mekasih zai :)
terharunyeeeee sayeeee...
comel la awak ni.kiki
tp part aku kene tutup sket ngan widget kat tepi belah kiri tu.

apepun...sayang ko zai :))

insyirah said...

memer:- alolo..nnt sy wat stu etry khas utk awk ek..doc love..hehe

tun:- sm2 dear..aku pon syggggggggggg ko..haha..(ukhwah 2 indah kan? bila xde syarat)

peMiLik..(zai..)

peMiLik..(zai..)

me..yippie

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

2nd nephew

2nd nephew
mohamad irfan naufal fahreen

PeRmAta AtI..

PeRmAta AtI..