cahaya yang menghiasi

cahaya yang menghiasi

Sunday, April 24, 2011

jadi diri kamu sendiri..

assalammualaikum..ntah budaya atau trend sstgh pihak jika psgn minat sesuatu, kita yg x minat pon trus jd minat, semua yang psgn buat, kita pun kalo ley nak wat, apa yg psgn kita ckp, iyekan aje even bnda 2 kita rs x betul..hello sis, try 2 be urself k..jadi org yg de pndirian skit..jgn ko jd cam LEMBU yang kena cucuk idung..ko ttupkan mata pd stiap kslhn & pbuatan dia smata2 ko syg dia..apa makna sayang kalo ko sndr trseksa?? apa yang ko nak buktikan?? yg kamu berdua ade chemistry yg sgt kuat smpikan semua bnda yg dia minat ko pun minat?? oh please!! mana pendirian ko? jgn nnt org labelkan ko PEREMPUAN BODOH yang BUTA coz x nmpk pe kslhn dia even trg2 dpn mata..nak tnjuk korg sgt serasi?? POODDDAAAHHH!!

p/s:- BENGANG! cinta 2 buta or ko yg BUTA!

10 comments:

aien.. said...

kak..nk tnye..lagu ape ek yg akak letak nie..besh la..

danial said...

ko agk mrah ye

aien.. said...

kak,nk tnye..ape tjuk yg akk ltk nie ek..besh la..

IkhlasJohn said...

sup ekor lembu...jgn begitu ye dik

insyirah said...

aien :-lagu katakan dengan indah Yuna-lagu asal peterpan
danial:- sgt mrh..menympah
iklas:- sup ko ley?

danial said...

haa ko adress kt org eh post ni

insyirah said...

jaka:-mmg la kat org ngek..x bc ke aku sbut sis 2!

danial said...

ko lmbt. mksud ak, ko adress kt specific individu ke bnda ni. alahai zai. grm ak la berbicara dgn ko.

insyirah said...

jaka:- ko la lmbt..mmg..nak aku mention ke nama org 2 kat sini?

danial said...

mention la. bru osem

peMiLik..(zai..)

peMiLik..(zai..)

me..yippie

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

2nd nephew

2nd nephew
mohamad irfan naufal fahreen

PeRmAta AtI..

PeRmAta AtI..