cahaya yang menghiasi

cahaya yang menghiasi

Tuesday, November 23, 2010

cerita pagi hari..kenangan SPM ku..huhu

salam..hehehe..sori la..hr ni otak aku biol sket..tb2 teringat time dolu2..time nak amik SPM..memandangkan hr ni kan 1st day start SPM, so tb2 aku tkenangla kngn SPM aku dolu..
nak dijadikan citer..aku ni menggelabah habislah..almaklumlah..preparation separuh-separuh..aku bc muka depan & blkg buku je..tgh2 x smpat bc aku dah ttdo..tp aku ni lemah sket subjek2 yg kena kira-kira n gune logik akal ni..hehehe..so subjek kimia, fizik addmath n swktu dgnnya mmg x msukla snarai subj fav aka subjek yg akan aku stdy..(adeke patut..memilih lak nak stdy mana yg aku suke..mcm2 pe'el la aku dolu2 ni)..haha..
so ms nak amik exam paper kimia, mcm2 plak mslh aku kena..antrnye..jeng3..
1. aku dr dl de mslh dgn penghadaman n isu2 perut ni..so ms nak amik paper kimia 2, aku kena food poisoning..ntah pe bnda aku mkn smlmnye pon aku x taula..haha..cian aku tgk pgws 2..x sng duduk dia..coz kena escort aku p toilet utk kali yg ke 10000x5-7+100 = aku pon x ingtla..(pendek kata..byk kali la..haha..cam vvip lak aku rs..tp aku ykin pgws 2 sgt komited dgn tgs dia..even byk kali pon, dia x rs jemu utk teman aku g toilet..hehe..(syabas puan pengawas)
2. aku tb2 tlupe lak pe rumus nak kira-kira soklan pe ntah..x ingt dah aku..haha..time 2, gelabah tuhan je yg tau..tb2 aku rs aku cm adi putra lak..haha..aku reka rumus aku sndr..tibai jela..jnji aku jwb..drpd aku biarkan soklan 2 kosong je x bjwb..cian aku tgk soklan 2..so aku rekala rmus aku sndr(hebat x aku??)..hikhikhik..
3. aku tgk kwn aku sebelah mnyebelah sgt tekun nak jwb soklan dorg..xpndg kiri kanan, depan maupon blkg..(giler pe men toleh2 time spm..nak kena pelangkung dgn puan pengawas??)huhu..so aku yg x tau nak jwb pe ni men jeling2 jela..last2 aku rs berpinar mata aku coz terlebey wat snmn mata..hampeh..satu idea pon aku x dpt cmne nak jwb soklan 2..hehe..(mmg prgai aku kot..stp kali exam..kena tmnung dl)..
4. aku terpesona!! haaaa..ni part pling best..de sorg encik pengawas 2 sgt ensem..(okay..aku ngaku aku gatai time 2..)hehe..tp x slh kot cuci mata sket after skit mata aku tgk formula-formula kimia 2..tp encik pgwas 2 x sdrpon yg aku wjud..xplh..mgkin bukan jdoh kami..sengal sgguh aku rs dr ini..=_="..

hehe..so 2 la serba sdikit pglmn aku nak amik paper kimia time spm dulu..so pesan aku pd adik2..(adik2la kan..aku mude lg pe..xkan anak2 kot)..huhu..slmt maju jaya..smoga korg dpt wat yg terbaik tuk spm ni..xpe..Allah akan bls setiap usaha kita..kalo krg usaha takat gitu-gitu je, mmg gitu2la markah yg akan korg dpt..hehe..wat otet sepupu aku yg tgh sturggle nak amik spm 2..pas exam kita njoy ea..hehe..gud luck otet..:)

3 comments:

insyirah said...

testing2 komen..

dya ilham said...

wiwit...aku comel.

insyirah said...

ni yg x gemor ni..mana2 pon nak kata dia comei..

peMiLik..(zai..)

peMiLik..(zai..)

me..yippie

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

Our NEw MeMbeR..(Aidil)

2nd nephew

2nd nephew
mohamad irfan naufal fahreen

PeRmAta AtI..

PeRmAta AtI..